MAANRAKENNUKSEEN JA KUNNOSSAPITOON LIITTYVÄT KAIVUUPALVELUT – TURKU JA MUU VARSINAIS-SUOMI

Kysy lisää kaivuupalveluista

Toteutamme vaativatkin maanrakennukseen ja teiden kunnossapitoon liittyvät kaivuupalvelut yksityisten kotitalouksien ja yritysten tarpeisiin Turussa ja muualla Varsinais-Suomessa. Jo yli 80 vuoden kokemuksella toimiva yrityksemme toteuttaa kaikki tarvitsemasi maanrakennustyöt nopeasti, luotettavasti ja kustannustehokkaasti. Tutustu palveluun ja pyydä tarjous!

Maanrakennusta ja kaivuutyötä joka tontille

Erilaiset maanpohjat tarvitsevat erilaista maa-ainesta ja lähestymistapaa. Maanrakennuksen asiantuntijoina tiedämme, miten toimia vetisellä maapohjalla tai peruskallion päällä ja miten valmistautua kuhunkin projektiin. 


Erikoisosaamiseemme kuuluvat pohjarakentaminen, salaojitus, sadevesijärjestelmien rakentaminen ja muu maa-ainesten siirto luotettavalla ammattitaidolla. Rakennamme vakaata maapohjaa mm. uusille kodeille ja muille rakennuksille, mutta teemme kaivuu- ja maanrakennustöitä myös muilla työmailla.


Teemme myös ojitukset putkitöitä varten sekä kaikki piharakentamiseen kuuluvat kaivuutyöt. Kaivuutyöt kannattaa tilata samassa paketissa esimerkiksi maa-aineskuljetusten kanssa, jotta saat toteutettua kerralla koko maanrakennusprojektin yhden sopimuksen puitteissa. Jätä huoletta kaikki nämä työt meidän harteillemme!

Monipuolinen kalusto palveluksessasi

Yrityksellämme on käytössä nykyaikainen ja tehokas kaivuukalusto, jolla pystymme vastaamaan tehokkaasti pieniin ja suuriin maanrakennusurakoihin. Kaivuukalustostamme löytyy laadukkaita kaivinkoneita 5–21 tonnin väliltä. Kalustomme avulla hoituvat haastavatkin kohteet.


Isoveljiensä ohessa käytössämme oleva minikaivinkone eli minikaivuri tekee ne pikkutyöt, joihin suuremmat koneet eivät kykene ilman suurta tuhoa ympäristössä. Pienet ojitukset ja tarkkuutta vaativat kaivuutyöt onnistuvat tällä tela-alustaisella pikkukaivurilla luotettavasti. Yleisiä kohteita minikaivurille ovat pihat ja viheralueet.


Kalustomme kruunaa Movax-pontiniskijä, jolla saadaan lyötyä pontit syvälle maaperään. Pontiniskijä on kaivinkoneeseen asennettava laite, jolla mahtuu työskentelemään ahtaissakin kohteissa.

Maanrakennusta urakointipalveluna

Toimimme pyydettäessä myös urakoitsijana rakennustyömailla tai muissa kohteissa, joissa tarvitaan luotettavaa maanrakennuspalvelua. Urakoimme mieluusti rakennusalan yrityksille, julkisille sekä yksityisasiakkaille tarpeen mukaan. Ota meihin yhteys ja kysy tarkemmin urakointipalvelustamme Turussa ja muualla Varsinais-Suomen alueella.