Kuljetuspalvelut

Kuljetuspalvelut aina lavettikuljetuksesta maa-aineskuljetukseen asti | Turku

Olemme erilaisiin kuljetuspalveluihin erikoistunut yritys. Pystymme vastaamaan haastaviinkin kuljetustarpeisiin aina kappaletavarakuljetuksesta lavettikuljetukseen ja maa-aineskuljetukseen asti. Maa-aineskuljetuksen, lumen siirron ja vaihtolavakuljetuksen lisäksi tarjoamme myös lavettikuljetusta ja nosturiautokuljetusta. Palvelemme asiakkaitamme Turun ja Varsinais-Suomen lisäksi koko Suomen alueella.

Lavettikuljetus

Toteutamme työkoneiden kuljetukset siirrettävän koneen mukaan joko koneensiirtolavalla tai lavetilla. Kun koneet kuljetetaan työmaalta toiselle lavetilla tai koneensiirtolavalla – verrattuna siihen, että ne ajettaisiin paikasta toiseen – säästytään koneensiirtoon liittyvältä turhalta aikahävikiltä ja kustannuksilta.

Nosturiautokuljetukset

Nosturiauto soveltuu erityisen hyvin kappaletavarakuljetukseen ja esimerkiksi tukkilastikuljetukseen. Nosturiautomme on varustettu sora- ja tukkikouruvarustein. Mikäli kyseessä on vaativa nostotyö, teemme aluksi nostosuunnitelman asiakkaan kanssa. Hyvin suunniteltu nosto toteutuu turvallisesti ja tehokkaasti. 

Ota yhteyttä ja pyydä tarjous