TURKULAINEN KULJETUSYRITYS JO KOLMANNESSA POLVESSA

Kysy lisää yrityksestämme

Sautila Oy palvelee asiakkaitaan jo yhdeksättä vuosikymmentä. Sautilan suvun kuljetukset alkoivat 1930-luvulla, kun Sautilan Paavo ryhtyi ajamaan halkoja ja jäätä vuoden -28 Chevroletillaan. Myöhemmin hoidettavaksi tuli kunnallisia ajoja. Paavo oli myös ajamassa sementtiä Artukaisiin, Turun seudun ensimmäisen lentokentän rakennustyömaalle.

Isältä pojalle ja edelleen pojanpojalle

Paavon poika Juhani tuli mukaan yritykseen 19-vuotiaana. Kuljetustoiminta oli Juhanille tuttua, sillä hän oli jo ehtinyt toimia kukka- ja hattukaupan lähettinä sekä ajaa rautakaupan tavaramopoa. Juhani sai ammattiajokortin vuonna 1961, ja siitä alkaen isä ja poika Sautila hoitivat kahdestaan yrityksen ajoja. Autoja Sautiloilla oli silloin kaksi, ja merkit ovat vuosien varrella vaihtuneet Bedfordista Kammeriin ja Trarerista Sisuun.


Juhanin poika Ville seurasi suvun jalanjälkiä ja tuli kuljetustoimintaan mukaan 20-vuotiaana armeijan jälkeen. Henkilökuntaa yrityksessä on tällä hetkellä Sautiloiden lisäksi 14 henkilöä.


Vuoden 2016 alusta Kuljetusliike Juhani Sautila Oy fuusioitui Maanrakennus Sautila Oy:n kanssa, ja nämä muodostivat yrityksen nimeltä Kuljetusliike Sautila Oy. Yrityksen toimipiste sijaitsee Turun Orikedolla.

Yhteistyökumppanit ja asiakkaat

Toimimme yhteistyössä mm. seuraavien tahojen kanssa: